DK Bilskadesenter Vest avdeling Åsane

Avdelingen Åsane Bilskadesesenter ble startet i 2002. Vi er en mesterbedrift innen karosseriarbeid og lakkering. Daglig leder Arne Landa har over 30 års erfaring fra bransjen. I 2019 ble bedriften en del av DK Bilskadesenter, som er en av Norges største bilskadesenter, og håndterer rundt 10 000 lakk- og bilskader i året fordelt på fem anlegg i Drammensområdet og tre i Bergen.

DK Bilskadesenter Vest er sertifisert av Tesla og er foretrukken samarbeidspartner med Porsche Center Bergen og Sandven British Cars. Vår avdeling i Fana er i dag et aluminiumverksted som utbedrer alle typer karosseri- og lakkskader, små som store på Tesla, Porsche og andre bilmerker laget med aluminium. Avdelingene på Kokstad og i Åsane ivaretar alle andre bilmerker av stål. Våre tre avdelinger i Bergen utfører bilskadereparasjoner etter bilprodusentenes egne retningslinjer. Vi tar alle forsikringsskader så vel som privatoppdrag.

DK Bilskadesenter var først ute med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Som en del av DK Bilskadesenter har våre ansatte de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet.

Verkstedet har det mest moderne utstyret innen karosserioppretting og lakkering som finnes på markedet. Vi er miljøbevisste og legger vekt på å bruke miljøvennlige produkter innen lakk og kjemi. Vi har gode HMS-rutiner innenfor arbeidsmiljø, avfallshåndtering og kvalitetssystemer. Vår viktigste målsetning er å holde et faglig høyt nivå. Opplæring og videreutdanning for våre ansatte er høyt prioritert hos oss.