DK Bilskadesenter Vest avdeling Kokstad

Vår avdeling på Kokstad, tidligere Kokstad Lakkering og Bilpleie AS startet som en familiedrevet mesterbedrift innen biloppretting og lakkering på Kokstad i 1987. I 2018 ble selskapet en del av DK Bilskadesenter, som er en av Norges største bilskadesentre, og håndterer rundt 10 000 lakk- og bilskader i året fordelt på fem anlegg i Drammensområdet og tre i Bergen.

DK Bilskadesenter Vest er sertifisert av Tesla og er foretrukken samarbeidspartner med Porsche Center Bergen og Sandven British Cars. Vår avdeling i Fana er i dag et aluminiumverksted som utbedrer alle typer karosseri- og lakkskader, små som store på Tesla, Porsche og andre bilmerker laget med aluminium. Avdelingene på Kokstad og i Åsane ivaretar alle andre bilmerker av stål. Våre tre avdelinger i Bergen utfører bilskadereparasjoner etter bilprodusentenes egne retningslinjer. Vi tar alle forsikringsskader så vel som privatoppdrag.

DK Bilskadesenter var først ute med skadehåndtering av Tesla i Norge. Teslas bilprogram er basert på moderne materialer som karbon og aluminium, kombinert med høyteknologisk infrastruktur. Som en del av DK Bilskadesenter har våre ansatte de kurs og sertifiseringer de trenger for å kunne levere det beste resultatet.

Kokstad Lakkering og Bilpleie har medarbeidere med god faglige kompetanse, topp moderne verksted og utstyrt for å utføre alle typer skadereparasjoner på bil som biloppretting, steinsprut, bulker, lakkering, plastreparasjoner og plastsveising. Vårt mål er å møte kundens behov og ønsker, med god service og rådgivning uansett jobb. Vi er opptatt av at våre kunder og samarbeidspartnere skal oppfatte oss som profesjonelle, effektive og løsningsorientert.