Kundetelefon: 55 13 13 13

Billakkering

Werksta i Bergen (tidliger DK Bilskadesenter Vest) er godkjent av Statens vegvesen. Dette er en forutsetning og et tegn på at vi følger myndighetenes lover og regler for trygg verksteddrift. Vi har store og moderne lakk- og skadeavdelinger som tilfredsstiller alle krav til kvalitet, utslipp og arbeidsmiljø.

Bilskadeverkstedene er utformet gunstig for effektivitet og kapasitet. Vi sørger for at våre ansatte får de kurs og sertifiseringer de trenger. Våre medarbeidere følger strenge interne arbeidsrutiner og kvalitetskontroller for at jobben skal utføres i henhold til avtale og kvalitet. Oppdatering av våre erfarne lakkerere står i fokus, og som godkjent lærebedrift utdanner vi stadig nye lakkerere.

Noen ganger oppstår lakkskader, men heldigvis kan den fornyes. Vi har kunnskapen og fasilitetene som behøves for å oppnå en best mulig gjenoppbygging av bilens lakk.

Tidens tann setter sine spor, så ta en god sjekk på lakkens tilstand og få utbedret småskader før de får utvikle seg.

Viktigheten av riktig lakkoppbygging fra bunnen har alt å si for et varig resultat over flere år. Vi har tett samarbeid med våre lakkleverandører for å sikre riktig bruk av godkjente kvalitetsprodukter.

Om du trenger hellakkering eller kun utbedring av et sår, så setter vi vår ære i å gjøre en god jobb!